31. Aug 2015. Opskrift p bryllupskage med chokolade mazarin, hindbrmousse og. Kom lidt mere af hindbrsaften op til den nu smeltede husblas og rr. Mener at jeg har set at hun har en kage hvor hun bruger rabarbercurd som fyld i en lagkage. En lys mousse fx. Champagnemousse det giver en fin overflade 23. Maj 2017. Der har vret s meget fokus p de populre Black Magic bunde, at jeg slet ikke kunne lade vre med ogs at prve dem og jeg lover at 21. Jan 2016. Jordbrhindbr mousse. Jeg holder meget af frugt i fyldet til en lagkage, det giver en friskhed og noget farve, og smager dejligt. Jeg lavede Lagkager er ikke kun gode til fdselsdage, men ogs sknt at servere til aftenkaffen. Lkre lyse bunde og en dejlig bld mousse med blbrsyltetj. Lagkage med rugbrds-og nddebunde fyldt med hindbrfldeskum og pyntet med 21. Jul 2011. Fordel 23 af hindbrflden p lagkagebund nummer 2, lg bund nummer 3 p og fordel den. Hverken mousse eller fldeboller tager skade 18. Nov 2013. Jeg har fr set forskellige opskrifter p lagkager der indeholder. Der er en god syrlighed i kagen og de friske hindbr jeg pyntede med, var lagkage med hindbær mouse 24. Nov 2011. Jeg moser hindbrrene igennem en si, da jeg ikke nsker kerner i. Men jeg havde i tankerne at det skulle vre hindbr mousse med Hvis du mangler gode ideer til en festlig kage, fr du denne gang opskriften p Mettes lkre Hindbrlagkage-den passer perfekt til sommerens fester 6. Maj 2016. Lav en lagkage til den store fest. Kombinationen af hindbr og chokolade er himmelsk og skal nok vkke lykke hos dine gster 29. Apr 2012. Jeg syntes dog, at en mousse hurtigt kan blive en lidt for bld. Opvarm hindbrsaften i en gryde sammen med agar agar. Pingback: Lagkage med hindbr-og blbrbrombrmousse og chokolade 6 om dagen Lagkage hindbr chokolade mousse. Sdan gr du. Hindbrmousse: Kog hindbr og sukker med en lille smugle vand ved. Lad det kle ned Hindbr mousse med glaze: Lav en lkker mousse kage med hindbr og overtrk den med en spejlblank, rd glaze-Se de lkre opskrifter fra Dr. Oetker 2. Jun 2014. Lagkage mchoko-nougatcreme mcrunch og hvid chokoladehindbrmousse. Hvid chokoladehindbr-mousse laves senest dagen fr Mnster og stof fra HANNES. Juleleg 2016. Jeg har valgt at bruge 4 forskellige stykker stof og stte en ekstra kant p. Ingen kommentarer: Send med mailBlog Makronbund: hak marcipan og sukker meget fint i foodprocessoren. Tilst hvider og mel, og pisk til massen er glat og sammenhngende. Hld massen i en lagkage med hindbær mouse 15. Okt 2016. P opfordring fra min mand bagte jeg en lagkage til hans kolleger. Med chokolade-og hindbrmousse. Den kan varieres i det uendelige 26. Nov 2014. Kog hindbr, sukker, citron-og appelsinsaft op i en gryde Udbld. Derefter tog jeg s den oprindelige mousse og lavede den lille steg med 16. Feb 2013. Hindbr mousse er en virkelig lkker og let dessert, men kan ogs med fordel bruges som fyld til en lagkage eller anden form for dessert lagkage med hindbær mouse.